Илия Илиев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кърджали, няма да има единна кандидатура

Илия Илиев

Областният управител и лидер на общинската структура на ГЕРБ в Кърджали Илия Илиев е номиниран за кандидат за кмет на предстоящите местни избори.Той е получил единодушната подкрепа на цялото местно ръководство и всички структури.Единодушие е имало и при номинирането на кандидат за кмет на Кирково.Посочен е зам.областния управител Румен Младенов.Очаква се становището на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Народният представител и областен координатор на герберите Цвета Караянчева за пореден път бе категорична ,че единна кандидатура срещу ДПС в община Кърджали  няма да има. Тя смята ,че кандидатът на ГЕРБ ще стигне до балотаж,заради сериозната подкрепа ,която партията има като втора политическа сила.

Ще припомним,че на изборите през 2011 г.Илия Илиев бе също кандидат за кмет.Тогава той взе близо 21 % от гласовете в общината и малко не му достигна да стигне до балотаж.Тогава подкрепата за него бе с минимален превес ,спрямо тази на кандидатът на БСП Милко Багдасаров.Днешният градоначалник Хасан Азис спечели трети мандат още на първия тур с над 52% от гласовете.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини