Мехмед Дикме:Българите работят ,за да хранят с данъците си циганите!

Мехмед Дикме

Българите работят, плащат социални осигуровки данъци – циганите не работят, не учат, само се редят да се подписват за помощи, за детски, за добавки и това е огромен проблем за държавата, каза Мехмед Дикме в предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице” по Би Ти Ви .

Ако в България пламне етнически конфликт, той няма да е българи срещу турци – а цигани срещу всички останали /българи и турци/, мрачно прогнозира Мехмед Дикме.

Той заяви, че политиците и в частност ДПС трябва да спрат да защитават циганите, ако искат този конфликт да се избегне.

„Добре – идват политиците и защитават циганите. А кой ще защити българите, кой ще защити турците, питам аз”, заяви разпалено Дикме.

Според него, това създавало в циганите чувство за безнаказаност.

 

„Те знаят, че каквото и да направят, каквото и беззаконие да сторят – ще дойде някой политик и ще ги защити – защото чака утре да се гласува за него. Това трябва веднага да бъде спряно. Законите трябва да бъдат еднакви за всички. Но политиците не искат да спрат да защитават циганите, защото те са най-евтините гласоподаватели, гласуват срещу много малко пари, а политиците са доволни, че купуването на гласове им излиза евтино и продължават да защитават своите гласоподаватели.

Президентът трябва да свика Консултативен съвет по националната сигурност по въпроса с ромите, защото Гърмен не е единичен случай. Напротив – такива конфликти тлеят на много места в България”, каза Мехмед Дикме.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини