ЕВН предупреждава за неплатени сметки по 6 различни начина

Компанията ЕВН уведомява клиентите си по шест различни начина за това, че имат просрочени задължения и има опасност токът им да бъде спрян поради неплащане на сметките. 

От днес компанията въвежда поредната нова услуга чрез сайта си, където публикува списъци на обектите, на които ще спре тока след три дни, тоест - на 25 май. В публикувания списък всеки клиент може да извърши проверка за своя обект по клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер). Името му не се споменава в списъка. За по-лесна ориентация населените места по градове и села са представени в азбучен ред. 

Другите възможности за получаване на тази информация, които съществуват от преди, са известяване по електронната поща или със смс-съобщение три дни предварително.  За тази услуга, която е по-удобна, защото не изисква специална инициатива от страна на клиента, досега са се абонирали 58 хил. абонати. Услугата се заявява по имейл на info@evn.bg, по пощата или в офис на компанията. 

Всеки клиент може да получи информация за своите задължения също и чрез е-платформата "EVN Oнлайн плюс" на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx, както и на денонощния телефон за автоматична проверка на сметка - 0700 10 207 или в офисите на дружеството. 

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Le
    leon 10
    2 0
    21:57, 22 май 2015
    нали срока е до 25 вкл.несели наядоха.несели накрадоха.негилие срам надписват сметки.до кога този хаос и безобразие австрииски монополисти и тяхните продажни балгарски продажници обират народа наи бежалостно ужас.
  • 2
    Jo
    jokin
    0 0
    20:37, 25 май 2015
    Мен ме отрязаха директно-няма25,35,лъжа е тва за пред публика.

Още новини

Последни новини