Кейт Бланшет опроверга публикациите, че е бисексуална

Кейт Бланшет и Руни Мара в кадър от филма "Каръл"

Актрисата Кейт Бланшет опроверга тиражираните от медиите твърдения, че е имала сексуални отношения с жени на пресконференция в Кан. Тя поясни, че коментарът й за филма "Каръл" е бил изваден от контекста, съобщи The Guardian.

"Доколкото помня, този разговор беше друг (интервю за Variety). Журналистът попита имала ли съм връзка с жени. Отговорих да, много пъти. След това добавих, че ако става дума за сексуална връзка - не съм имала, обяснява актрисата. Тя смята, че думите й са били съкратени, за да станат по-ефектни. 

Освен това на пресконферецията тя изрази надежда, че ще дойде ден, когато хората няма да има нужда да обсъждат своята секуална ориентация.

Variety публикува интервю с Бланшет във връзка с премиерата на филма "Каръл", в което има и въпрос дали е приемала роля на лесбийка. "На сцената или в живота", уточнила актрисата, а после отговорила "Да, много пъти". Думите й бяха тиражирани от медиите и предизвикаха оживление в социалните мрежи.

Във филма Бланшет играе омъжена дама от висшето общество. Сюжетът е за романът й с младата продавачка Тереза (Руни Мара). Лентата е включена в конкурсната програма на фестивала в Кан.

Кейт Бланшет е омъжена от 17 години за сценариста Андрю Аптън, с когото имат 4 деца - трима сина и дъщеря.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини