Момче в реанимация след бой със съученик в час

15-годишен ученик от благоевградска гимназия е приет в реанимацията на градската болница след бой в час по физическо с негов съученик.
Това съобщи пред "Фокус" директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев. 

Инцидентът е станал вчера около 17.30 часа в училищния двор на благоевградското 7-мо СОУ. В часа по физическо възпитание между 15-годишния Роберто и съученика му Денис избухнал скандал, който прераснал в бой.

Денис се нахвърлил с юмруци върху Роберто и го ударил в лицето. Битото момче припаднало, глътнало си езика и било откарано по спешност в благоевградската болница, съобщи местният в. "Струма".

Тази сутрин пострадалият осмокласник е подложен на операция на устата. В училището са извикани родителите на двете момчета. Все още няма официални изявления от училищното ръководство. 

В средата на януари деветокласник бе жестоко пребит от трима маскирани пред 23 СОУ „Фредерик Жолио Кюри“ в София. Нападателите слезли от такси и ударили ученика с палка в гръб по главата. Пострадалото 16-годишно момче бе откарано в "Пирогов" с тежка мозъчно-черепна травма. По-късно нападателите бяха установени, но тъй като са малолетни, не бяха задържани.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини