Сезон 5 от Игра на тронове ще е сезон на драконите (видео)

В петия сезон на "Игра на Тронове" залозите са по-високи, а драконите по-големи.

Звезди от поредицата разкриват тайни от дългоочаквания сезон по време на премиерата му в понеделник, при която Вестерос се премести в Сан Франциско.

Когато зрителите за последно видяха Денерис /Емилия Кларк/, тя взе трудното решение да заключи драконите си Регал и Визерион, след като Дрогон освирепя и изяде малко момиче. Отсъствието на Дрогон обаче може да се окаже краткосрочно.

Тове е сезон на драконите, със сигурност ще се появят няколко пъти, казва Кларк пред Hollywood Reporter. Загубих един, ще трябва да разберем дали ще успея да го намеря отново.

Тирион /Питър Динклидж/ имаше най-експлозивното появяване в Сезон 4. Той беше по грешка обвинен в убийството на Джофри /Джак Глийсън/, уби баща си Тивин /Чалз Данс/ и любовницата Шае /Сибел Кекили /. В края на сезона, Варис /Конлет Хил / отпраща Тирион от Земята на кралете, след като става съучастник в престъпленията му.

Варис дава да се разбере, че според него Тирион може да спаси Седемте кралства. Но дали това е нещо към, което Тирион ще прояви интерес?

Той трябва да намери равновосието си отново. Още от началото не изглежда като човек който се интересува от каквото и да е, казва Динклидж. Той трябва да намери силата си още веднъж и Варис му помага това да се случи.

Преди прожекцията в салона прозвуча, записано от Варис съобщение, различно от традиционното "изключете телефоните си"

Никакви прекъсвания няма да бъдат толерирани. Затова моля ви запазете тишина и изключете телефоните си. В случай, че телефон позвъни по време на прожекцията, ще бъдете екзекутирани, казва Варис

Създателите на поредицата Бениоф и Уайс се върнаха обратно преди 5 години, когато сериите стратираха но НВО. Те се опитаха да си представят какъв би бил животът им, ако екранизацията изобщо не бе видяла бял свят.

Вероятно щях да купувам тоалетна хартия на Глен Фрай отново, казва Уайс, който по това време е бил личен асистент на музиканта. Бениоф, бивш учител по английски, вероятно е щял да преподава на 7-ми клас.

Създателите на екранизираната версия отдадоха дължимото и на автора на книгата Джордж Мартин, който беше сред публиката.

Опитваме се да си представим какъв би бил живота ни без книгите ти и перспективата е по-ужасяваща от това, което се случва в тях, казва Уайс.

Премиерата на Сезон 5 по НВО ще е на 12-ти април.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини