Кърджалийка всяка вечер моли Господ за здравето на лекари,които са я спасили

Турфина Органян

КърджалийкатаТурфина Органян всяка вечер моли Господ да даде здраве на лекарите, които точно преди година са спасили живота й. По традиция съгражданката ни отправя молитви към Всевишния, но не пропуска да спомене имената на хирурзите д-р Крачунов,д-р Янчев,д-р Досев и анестезиоложката д-р Георгиева, които я оперират по спешност в многопрофилна болница”Кърджали”.

Турфина Органян влиза в болницата след като получава тежко възпаление на жлъчката.Изпраща я личната й лекарка д-р Белидерова,която също споменава с благодарност в молитвите си.Помагат и от клиничната лаборатория СМДЛ КЛИНИЛАБ.

  Операцията е щяла да бъде рутинна ,ако кърджалийката не е била с двустранна бронхопревмония и диабет . Оказало се, че не може да се извърши безкръвна интервенция. Наложило се доста да играе скалпела.

Възстановяването е продължително. За нея се грижи д-Досев, медицински сестри и санитари. Всички са много внимателни към пациентката.

 Искам чрез Кърджали бг вести да изразя своята признателност на всички лекари и медицински работници, спасили живота ми и помогнали да се възстановя,зявава Турфина Органян.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини