Хасан Азис:Няма да дадем и лев на Ти Ви Би,правото е на наша страна!

Кметът Хасан Азис прави първа копка на парк "Арпезос Север"

 Тодор Бояджиев, собственик на димитровградската фирма Ти Ви Би,която изгради първият етап на парк „Арпезос Север” и двата етапа на Бизнеспарка е предложил на кмета на Кърджали Хасан Азис споразумение по претенциите му за 333 202,49 лева, които според него общината му дължи.

Както Кърджали бг вести първи писа Ти Ви Би спечели на първа инстанция в Окръжния съд дело срещу община Кърджали за сумата от 333 202 ,49 лева плюс лихвите и съдебните разноски за извършени според нея допълнителни строителни монтажни работи на парковете. Ти Ви Би подписа на 18 януари 2011 г. договор за изграждане на парковете , като се ангажира да се вмести в сумата от 5 950 000 лева. Това бе и причината да спечели конкурса. Ти Ви Би надхвърли договорената сума с близо 340 бона.

Ти Ви Би не само надхвърли договорената сума.Тя не изпълни много от строително- монтажните работи,които допълнително се  ангажира да направи,коментира за Кърджали бг вести кметът на община Кърджали Хасан Азис.Той бе категоричен,че ще обжалва решението на Окръжния съд в Кърджали пред Апелативния съд в Пловдив.Градоначалникът подчерта,че няма да преговаря с Бояджиев за неговите претенции.Правото е на наша страна,категоричен е Хасан Азис.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини