Огромен кратер зейна във „Веселчане”, жителите на нож срещу софийска фирма

Огромен кратер зейна във кв.”Веселчане” до механа „Тони” и затрудни неимоверно движението на автомобили и хора. Дупката с дълбочина от 8 метра, унищожи както уличното платно, така и тротоарите.Местните жители не могат да достигнат до домовете си.Вечер ситуацията се усложнява поради липсата на улично осветление.

Гражданите негодуват,че вместо фирма „Калистратов груп”,работеща по водния цикъл,да ускори строителните работи и бързо да засипе изкопа,тя се мотае. Техниката не работи с дни, а работници твърдели,че изкопът ще бъде зарит най-рано през март.

До седмица работата в този участък на водния цикъл трябва да приключи, категоричен е ръководителят на проекта за водния цикъл на Кърджали инж.Митко Синабов. Той обясни, че изкопаването на такъв голям изкоп се е наложило заради голямата денивелация. Два блока над механа „Тони” в момента изхвърлят обратните си води в близкото дере. Сега се налага да се копае на дълбоко защото канализацията им трябва да слезе много ниско.

Кърджали бг вести научи,че има недоволство от външните фирми изпълнителки, които бавят строително-монтажните работи. Нашите дружества като „Саварона „ и „Арда строй” били изрядни в срокове и качество.

Георги Кулов  

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Яс
    ясновидец
    1 0
    23:36, 4 мар 2015
    Тая фирма да не търси петрол.да ги *** в задника,канап4ии,имитират 4е работят,вашта мама,Шопени

Още новини

Последни новини