76 дежурни екипа на EVN в готовност за аварии по време на празниците

76 дежурни екипа на EVN България са готови да реагират за отстраняване на евентуални аварии по време на предстоящите коледни и новогодишни празници, съобщават от компанията. Дружеството има възможност да включи допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации, както и да задейства специален кризисен щаб. EVN България ще отдели внимание и на местата, в които по празниците се събират повече хора – зимни курорти, туристически центрове, вилни зони.

Както всяка година, дружеството няма да извършва планови ремонти по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат правени само в случай на спешна необходимост.
Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е осигурило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряването на авариен резерв. Доставило е включително високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АТВ за труднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощните два специализирани диспечерски центъра на EVN България за управление на електроразпределителната мрежа.

В случаи на прекъсване на снабдяването клиентите могат да сигнализират на специализираната денонощна линия за повреди 0700 1 0007. При избиране на 0700 1 0007 клиентите получават информация за вече известни аварии. По този начин не е необходимо да се свързват допълнително и със сътрудник, тъй като аварията е регистрирана и се работи по нейното отстраняване, съобщават от EVN.

ЕVN България
Телефонен център 24 часа в денонощието
0700 1 0007 – телефон при липса на захранване
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg
www.evn.bg

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини