"Приятелю, Тед 2" – поглед и допълнителна информация за филма

Що се отнася до световния бокс офис продължението на "Приятелю, Тед" има шанса да се нареди сред най-касовите заглавия на 2015-та година. Оригиналният филм за циничното плюшено мече и неговия най-добър приятел натрупа приходи от над половин милиард долара и очакванията относно представянето на втората част са без съмнение големи. Снимките на "Приятелю, Тед 2" вече приключиха, а от студиото Юнивърсъл Пикчърс успяха отново да привлекат за главната роля номинирания за “Оскар” Марк Уолбърг.

Титулярният персонаж Тед е за втори път озвучен от комика Сет Макфарлан, който е също така сценарист, продуцент и режисьор на продължението. Докато феновете на оригиналния филм очакват първия официален трейлър на "Приятелю, Тед 2", от Юнивърсъл Пикчърс разкриха нова снимка от лентата, на която могат да бъдат видени преобразените като водолази главни персонажи в историята.



Заедно с кадъра бяха разпространени и няколко цитата от Сет Макфарлан.

Макфарлан: “Често ме питат дали ще има други говорещи същества във втория филм. Отговорът е “Не”. Тед е единствен по рода си и не искахме той да дели екрана с други говорещи играчки. А и всъщност историята не го изисква.

Част от действието на филма се развива по време на Comic-Con и мога да ви уверя, че Марк Уолбърг прави най-забавната си роля. Преди първия филм хората бяха скептично настроени и не си го представяха в тази роля, но Марк изненада всички. Включително и мен.”

Само две седмици след старта на снимките Сет Макфарлан бе принуден да направи промени в сценария, тъй като от студиото уволниха екранния партньор на Марк Уолбърг, Стивън Колинс (причините за отстраняването на Колинс са наскоро появилите се срещу него обвинения в педофилия).

Овакантената от Колинс позиция бе заета от комика Патрик Уорбъртън (“Мъже в черно 2”), който имаше кратка поява и първия филм.

За заснемането на "Приятелю, Тед 2" беше отпуснат бюджет от 80 милиона долара, а освен Марк Уолбърг и Патрик Уорбъртън във филма участват още Аманда Сийфрид, Лиам Нийсън, Ричард Шиф, Сам Джоунс и носителя на “Оскар” Морган Фрийман. За Сийфрид и Нийсън това е втори общ проект със Сет Макфарлан, след комедийния уестърн “Който оцелее ще разказва”.

Подобно на първата част "Приятелю, Тед 2" ще съдържа множество сатирични моменти, които този път са насочени както към комиксови герои като Железният човек и Флаш Гордън, така и към самите посетители на фестивала Comic-Con.

Българската премиера на комедийната лента е насрочена за 26-ти юни 2015-та година.


Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини