Горският от Момчилград: Правил съм актове на много големци от ДПС, и Местан върнах от лов

"Готов съм да си подам веднага оставката, ако се докажат и един процент от обвиненията срещу мен", заяви старши лесничеят от Държавно горско стопанство Момчилград Шукри Халид, срещу когото беше организиран масов протест и блокада на международния път за Гърция през ГКПП "Маказа". Той допълни, че през последните 10 години не е издал нито един акт на хора от района на Нановица.

Според старши лесничея напрежението се подклажда от ДПС, защото той си гледал работата съвестно и по този начин спирал злоупотребите на кметовете с дървесината. Наскоро бил написал актове на селски кмет и на общински съветник от ДПС за съхраняване на дървесина без документи за произход. Освен това бил спрял опитите за бракониерстване на елени.

"Правил съм актове на много ръководни кадри на ДПС, глобявал съм роднини на народни представители", посясни Шукри Халид. Той твърди, че през 2002 година е върнал от лов Лютви Местан, защото нямал разрешително.

"Глобявал съм и закупчик на бившия депутат Юнал Тасим за незаконното изкупуване на два тона жълт кантарион", твърди горският и допълва, че така станал "трън в очите" на ДПС .

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини