Уил Феръл се подготвя за затвора в комедийната лента “Get Hard”

В края на месец март, 2015-та година, ще се състои българската премиера на комедийна продукция, която обединява талантите на популярните комици Уил Феръл и Кевин Харт. Официалното заглавие на предстоящия филм е “Get Hard”, а зад неговата направа стоят създателите на “Тропическа буря” и “Диктаторът”. Очакванията са, че именно това ще бъде един от комедийните хитове на следващия пролетен сезон и въпреки че до премиерата остава близо половин година от Уорнър Брос вече започнаха активно да рекламират лентата в Съединените щати.

Малко по-прано днес от студиото разпространиха първите официални снимки от “Get Hard”, на които се виждат двамата главни персонажи в изпълнение на Уил Феръл и Кевин Харт.



Феръл се превъплъщава в образа на Джеймс Кинг – влиятелен милионер, който е осъден за тежка финансова измама. Преди да бъде пратен зад решетките на Сан Куентин той получава от съдията 30 дни през които трябва да свърши най-неотложните си задължения. Отчаян и объркан Кинг забърква в ситуацията обикновения работник Дарнел Луис (в ролята Кевин Харт), който от своя страна бива информиран, че основната му задача е да подготви разглезения богаташ за тежкото ежедневие в затвора.

И въпреки че Луис не знае нищо за затворническия живот той обединява сили с Кинг и това слага началото на комедийна одисея с неочаквани обрати, разкрития и много смях.



“Get Hard” отбелязва режисьорския дебют на сценариста Итън Коен, който е известен с работата си по “Мъже в черно 3”, “Мадагаскар” и “Тропическа буря”.

Снимките на филма протекоха изцяло в град Ню Орлиънс, а екранни партньори на Уил Феръл и Кевин Харт са Алисън Брий (“Писък 4”), Пол Бен-Виктор (“Максимален риск”) и рапъра T.I. (“Самоличност на аванта”).

Очакванията са, че до края на следващия месец от Уорнър Брос ще разкрият и първия официален трейлър на комедийната лента.

Българската премиера на “Get Hard” (“Готов за затвора”) е насрочена за 27-ми март, 2015-та година.






Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини