Джулия Робъртс и Джордж Клуни – отново заедно на големия екран

През лятото на тази година стана ясно, че звездата от “Мълчанието на агнетата” Джоди Фостър ще режисира Джордж Клуни в криминалния трилър “Money Monster”. Сценарият на филма е напълно завършен, а старта на снимките се очаква да бъде даден в началото на 2015-та година. Кастингите за поддържащите роли протичат в момента и според източници от компанията TriStar Pictures към проекта се очаква да се присъединят познатия от “300: Възходът на една империя” Джак О’Конъл и носителката на “Оскар” Джулия Робъртс.

47-годишната Робъртс вече провежда разговори с продуцентите и ако всичко протече по план това ще бъде четвърти филмов проект в който тя си партнира с Джордж Клуни (след първите две части на “Бандата на Оушън” и шпионската комедия “Самопризнанията на един опасен ум”).

Описван като “високоскоростен криминален трилър”, “Money Monster” ще разказва за напрегнатото ежедневие на Лий Гейтс – ловък телевизионен брокер, който е основната движеща сила на свръх успешното финансово предаване “Money Monster”.

Всичко в живота на Гейтс протича по план до момента в който той и шоуто му се превръщат в мишени на отчаян въоръжен мъж. Докато целия свят наблюдава шокиращите събития на екрана, Гейтс и дългогодишната му продуцентка и любовница Нанси Фен правят всичко възможно за да се измъкнат живи от критичната ситуация.

Джордж Клуни поема ролята на Лий Гейтс, а Джулия Робъртс ще се превъплъти в образа на Нанси Фен. От своя страна Джак О’Конъл ще изиграе ролята на Кайл Бъдуел – младият мъж, който взема за заложник главния герой.

Героят на О Конъл бива описван като “отчаян от тежкия живот обикновен работник, който иска да покаже на цялата страна истинското лице на финансовите акули от Уолстрийт”.

За Джоди Фостър “Money Monster” е четвърти режисьорски проект след “Малкия Тейт”, “У дома за празниците” и “Бобърът”.

Сценарият на филма е написан от Джейми Линдън (“Безсмъртните Маршал”), а бюджета за снимки ще се равнява на около 30 милиона долара.

“Money Monster” ще тръгне по кината в началото на 2016-та година. От TriStar Pictures все още не са определили точна премиерна дата.



Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини