EVN България продължава инициативата „EVN при Вас”

За една година от старта на кампанията са посетени 39 населени места във всички 9 административни области на Югоизточна България
През есента на 2014 г. продължава кампанията на EVN България за изнесени информационни срещи с клиенти по населени места. Инициатива се провежда под мотото „EVN при Вас" и има за цел директен контакт и диалог с клиентите на дружеството по важни за тях теми. За една година са проведени изнесени срещи с клиенти в общо 39 малки населени места във всички 9 административни области, в които оперира EVN България - области Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас. За интереса от страна на клиентите към инициативата свидетелстват и посещенията в отдалечени и малки населени места, както и изминатото разстояние между тях: общо в рамките на инициативата за една година са изминати близо 4500 км между населените места, в които са проведени изнесени срещи с клиенти.
"EVN при Вас" включва посещение на място от експерти на дружеството по общини и кметства, включително в малки населени места, които са отдалечени от местния EVN Офис. Посещенията имат за цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите. Срещите се организират както по инициатива на EVN България, така и по покана от страна на местни жители или кметства. На тях присъстват граждани, представители на пенсионерски клубове, на социални организации, общински администрации и др.
По време на срещите се обсъждат конкретни потребителски въпроси, теми от сферата на клиентското обслужване, структура на цените и компоненти на фактурите за електроенергия, услуги на компанията, въпроси свързани с поддръжка на мрежата в съответния район, дейността на аварийните екипи, енергийна ефективност и др.
„EVN при Вас" е още един канал за директна връзка към клиентите като на всеки поставен въпрос се предоставя информация или конкретния индивидуален случай се разглежда впоследствие. Проведените срещи и застъпените в тях теми се протоколират и обработват. Така клиентите са информирани както за техническите аспекти в дейността на дружеството, така и за услугите, които предлага EVN България.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини