ГЕРБ приключи с Волен за 7 минути. Вестниците в неделя

Преговори.

"Стандарт":

ГЕРБ приключи с Волен за 7 мин

Цирк на Волен вместо преговори за кабинет имаше в парламента вчера. Очакван провал претърпяха консултациите на ГЕРБ със седмите в парламента - "Атака". Точно 7 минути преговорният екип на ГЕРБ изчака хората на Волен Сидеров в зала "Запад", след което се оттегли.
Малко преди 13 ч и двата екипа бяха в сградата на парламента. След като стана ясно, че медии няма да бъдат допуснати на преговорите, Волен и хората му отказаха да се явят. Застанаха на трибунката на НС, за да дават изявления. И направиха пореден скандал, отстранявайки знамето на ЕС, което стои от едната страна.

Протест.

"Труд":

Полицаи на протест с клоунски носове

"Исканията на тези хора за моята оставка са комични." Записът с тези думи на служебния вицепремиер и социален министър Йордан Христосков стана мото на протеста на няколко синдиката на полицаи, военни и затворнически надзиратели вчера в София.

Над 1000 служители на реда, пристигнали с автобуси от цялата страна, си носеха червени клоунски носове и панаирджийски свирки. Те обаче съвсем сериозно се обявиха срещу проектите на служебното правителство да се увеличи възрастта и стажът им за пенсия

Авария.

"24 Часа":

Авария в ТЕЦ "Гълъбово"

Авария имаше в американската топлоцентрала "ЕЙ И ЕС" в Гълъбово тази сутрин. Жертви и пострадали няма, не се отчита и замърсяване на околната среда, предаде bTV.

Maлко преди седем часа тази сутрин е възникнал пожар в изолаторно тяло на трансформатор в централата. Пожарът е причинен от електрическа повреда. Огънят е овладян от автоматична пожарогасителна система и от пристигналите екипи на пожарната.

Ана-Мария.

"Монитор":

Няма сексуално насилие върху Ана-Мария

Вътрешната проверка в 4-то помощно училище е показала, че няма случай на сексуално насилие върху Ана-Мария. Това уверява директорката Венета Ал-Шериф, отговаряйки писмено на въпроси на Нова телевизия.Преди дни председателят на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) обяви, че ще потърси административнонаказателна отговорност от директора на 4-то помощно училище за неуведомяване на органите за закрила на детето по случая. Проверката бе назначена, след като майката на Ана-Мария Радосвета Симеонова алармира обществото през „Фейсбук", че дъщеря им е била подложена на сексуално насилие в школото. Момичето беше прегледано от гинеколог преди дни в „Пирогов", като беше под пълна упойка. Родителите не дават информация за резултатите от прегледа, защото била следствена тайна.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Су
    СУСАМФРАНСИСКО
    4 0
    21:47, 19 окт 2014
    Те тия двамата много кратко съвокупление са правили...
Последни новини