Корман Исмаилов: Има риск Реформаторския блок да се разцепи

Не е най-важният въпрос дали Борисов ще е премиер. В политиката всеки носи отговорност за това, което говори и прави. Десните избиратели са едни от най-критичните. Ако някой някъде ни е предал, той ще си понесе отговорността. Това заяви пред Нова ТВ Корман Исмаилов от Реформаторския блок.

„Пътят, по който сме поели, не е нито кратък, нито лесен. Предстоят ни много вътрешни разговори. Ще бъде избрана преговорна група и ние ще оформим единно отношение. Трябва да се избере ръководство на блока. Това са нещата, които ни предстоят“, допълни той.

Ние ще предложим сериозни реформи. Нека видим дали ГЕРБ ще се ангажира с тях. Ако се ангажира, да видим кои хора ще предложат”, допълни Исмаилов.

На въпрос дали е възможно Реформаторският блок да се разцепи и да се образуват две парламентарни групи, Исмаилов отговори: „Не изключвам. Подобен риск има пред Реформаторския блок. Когато дойдат на власт, хората малко се променят".

"Въпреки всичко, ние сме за единна позиция и като единна група Реформаторският блок трябва да избере свое ръководство, което да продължи да спазва документите, върху които бе създадено това обединение“, заяви още Корман Исмаилов.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини