Влиянието на лунното затъмнение

Днес, 8 октомври,  ще се състои последното за тази година пълно лунно затъмнение. Затъмнението ще започне в 13:25 българско време и ще продължи 59 минути, но няма да може да се наблюдава от България.  Луната, намирайки се в сянката на Земята, за няколко часа ще покрие планетата Уран. Ето какво е астрологическото значение на това събитие. 

Съвпадът на Луната с Уран  в знака на Овена ще донесе внезапни върхове и спадове в настроението, проблясъци на съзнанието. Но той също подсказва и за възможност за промяна и изграждане на живота отново. Единственото, което се очаква от вас е да бъдете честни със себе си, да проиграете в съзнанието си евентуалните рискове, да бъдете обективни, но най-вече – да вярвате в себе си! 

Уран ще възнагради онези, които са действали по моралните норми и имат достатъчно духовен потенциал, за да се справят с това, което предстои. Не си позволявайте униние и мрънкане на тема: „Колко е несправедлив животът към мен!” 

Промените, за които става въпрос ще засегнат най-вече личните отношения: любовта, семейството, приятелствата. 

Добре да направите една трезва оценка и да помислите как биха могли да се променят към по-добро със съответната доза компромиси от ваша страна. 

Съюзът на Луната и Уран, обаче може да ни накара да виждаме нещата в по-ярки цветове, отколкото са в действителност. Това, от което трябва да се пазите е импулсивността и вземането на решения под натиска на емоциите. 

В същото време ще изпитвате неистова нужда да излезете от рамките. Намерете начин това да се случи така че да допринесе за развитието ви и без да наранява близките ви хора. Най-доброто, което може да направите е да се обърнете към творческата част от личността ви.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини