“Преди да заспя”, “Не казвай сбогом” и “Анабел” в кината от 3-ти октомври, 2014-та година

Три нови филмови заглавия ще се завъртят по българските киноекрани от 3-ти октомври, 2014-та година. Сред лентите се открояват провокативен криминален филм от създателя на “Мъжете, които мразеха жените” и хорър-трилър за зловещата кукла Анабел, която зрителите видяха за първи път на екран в изненадващия хит от 2013-та година “Заклинанието”.

Ето и допълнителна информация за трите нови филма:


Преди да заспя (2014)

Продуцент на филма е ветерана Ридли Скот (“Гладиатор”), а главните роли са поверени на носителката на “Оскар” Никол Кидман, Марк Стронг и Колин Фърт. Историята разказва за Кристин Лукас – обикновена жена, която след тежък автомобилен инцидент започва да губи своята памет всяка вечер.

Но едно изненадващо откритие и започващото постепенно подобряване на състоянието й са на път променят напълно нейния живот. Сценарият на “Преди да заспя” е вдъхновен от романа със същото име на писателя Стивън Уотсън, а режисьор на филма е Ролан Жофе (“Американецът”). Снимките протекоха в Лондон и студията “Туикенхам”.


Не казвай сбогом (2014)

След “Боен клуб” и “Мъжете, които мразеха жените” Дейвид Финчър се насочва отново към проект, чиито сюжет е базиран на популярно литературно произведение. “Не казвай сбогом” е криминален трилър в който звездата от “Пърл Харбър” Бен Афлек изпълнява главната роля на Никълъс Дън - журналист, чиято съпруга Ейми изчезва внезапно и без никаква следа.

Дън се превръща в един от основните заподозрени и сюжета проследява последствията от огромния полицейски и медиен интерес към случая. Бившето “момиче на Бонд” Розамунд Пайк е в ролята на Ейми Дън, а освен нея и Бен Афлек във филма участват още Тайлър Пери, Миси Пайл, Патрик Фюджит и Ким Дикънс.


Анабел (2014)

Действието на хорър-трилъра се развива преди случките в хитовия филм “Заклинанието”. Историята се фокусира върху семейната двойка Джони и Мия Гордън, които се сдобиват със старинна кукла на име Анабел.

Постепенно обаче в дома им започват да се случват страховити и мистериозни неща, които по всяка вероятност са свързани с наскоро пристигналата кукла. Каква всъщност е тайната на Анабел? За режисьор на страховитата лента беше избран оператора Джон Леонети (“Маската”), който бе част и от снимачния екип на “Заклинанието”. Бюджетът на “Анабел” е около 5 милиона долара, а в главните роли са актьорите Анабел Уолис, Ерик Лейдин и номинираната за “Оскар” Алфре Уудард.




Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини