Пенсионерският клуб в Момчилград придобива нов облик

Пенсионерският клуб в Момчилград съвсем скоро ще придобие уютен и съвсем нов облик. Помещението на ул. „26 декември“ ще бъде изцяло ремонтирано, освежено и обзаведено. Това заяви кметът Акиф Акиф на среща с ръководството на пенсионерския клуб по случай 1 октомври – Международен ден на възрастните хора.

„Ремонтирането на пенсионерския клуб е крайно необходимо, за да осигурим на възрастните хора уютна и спокойна среда, в която да осмислят свободното си време и да предприемат инициативи, от които бихме имали нужда за развитието на града“, отбеляза Акиф Акиф. Градоначалникът допълни, че с опита и борбеността си хората от третата възраст зареждат местната власт с енергия и сила. „Бъдете сигурни, че високо ценим и подкрепяме всяка ваша изява в обществения живот на Момчилград“, каза още той.

Освежаването на пенсионерския клуб трябва да стане факт до края на годината, за да могат възрастните хора да посрещнат 2015 година в топла атмосфера.  Следващата стъпка ще бъде оборудване на помещението с необходимите маси и столове.

От своя страна членовете на пенсионерския клуб изразиха задоволство от личната ангажираност на кмета Акиф Акиф. „Пенсионерският клуб в момента се намира в окаяно състояние. Масите и столовете и като цяло обзавеждането са от 70-те години на миналия век. Изключително много благодарим на кмета за желанието му да бъдат подобрени условията в клуба ни“, сподели Стефка Николова, председател на пенсионерския клуб.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини