Педофилът Стойчо се отърва с условна присъда,майките в Кърджали треперят за децата си

Стойчо Каубоя

Окръжният съд в Кърджали даде условна присъда на педофила Стойчо Каубоя,който нашумя с гаврата си с осем годишно кърджалийче.Окръжните магистрати потвърдиха решение на Районния съд,който осъди Каубоя на 2 години и осем месеца условно с петгодишен изпитателен срок.Майките в Кърджали са притеснени от леката присъда и от възможността Стойчо отново да среща децата им.

Както първи Кърджали бг вести писа Каубоя примами 8 годишно момиченце от Кърджали и се гаври с него в дома си.Шестдесет и две годишният мъж от Кърджали наблюдавал от балкона си как детето си играе пред блока.Заговорил то от терасата.Слязал при него и го поканил да му отиде на гости като му обещал,че ще му даде шоколад.В апартамента си педофилът отвел кърджалийчето на спалнята.Съблякал го.Съблякъл и се и той.Започнал да се гаври с детето.„Момиченцето се уплашило и се опитало да вика за помощ.Уплашил се и педофилът.Той извел гостенката си от апартамента.

Вечерта жертвата след като се съвзела от шока се оплакала на майка си.От своя страна майката се обадила на полицията.Педофилът бил задържан след няколко дневно издирване ,защото имал две жилища и се опитал да се укрие.При оглед в дома,където завел детето били открити множество кошнички с играчки за момиченца. Пред разледващия полицай той първоначално признал, че е сгрешил като поканил детето в дома си. После започнал да отрича.

Районият ъсд постанови мярка задържане под стража.Назначен бе служебен защитник.Наблюдаващ прокурор бе Мирослав Кръстев от Районна прокуратура -Кърджали.

Майките в Кърджали и съседи на Стойчо очакваха ефективна присъда,но той се отърва с условна.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ha
    hasan_1412231986
    0 0
    09:38, 2 окт 2014
    soleno da vi se vrashta za deto ste go nabutali taka toq 4ovek cql jivot vse neshto losho da se slu4va na decata vi

Още новини

Последни новини