Загинал и ранен с опасност за живота при поредна катастрофа

Мъж загина, а друг е с опасност за живота след катастрофа на главен път Е-79, в района на изхода на Сандански към ГКПП-Кулата.
Сигналът за поредния тежък пътен инцидент е подаден в Районно управление „Полиция”-Сандански около 11,30 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

В резултат на сблъсък между лека кола и камион е починал пътуващият в лекия автомобил мъж на 56 години от село Катунци, а водачът, който е на 52 години, също от Катунци, е настанен в МБАЛ-Сандански с опасност за живота.

Преди два дни 4-годишно дете загина при тежка катастрофа край Благоевград. Оказа се, че шофьорът на колата, която падна в пропаст, е пил, освен това държал момченцето в скута си, то изхвъчало навън и било премазано. Водачът, майката на детето, с която той живее на семейни начала, и нейната племенница, оцеляха с леки наранявания.

Според статистиката на МВР от тази сутрин от началото на месеца са станали 300 тежки катастрофи, с 30 загинали и 345 ранени, 16 от които тежко. От началото на годината пък при 4924 пътни произшествия смъртта си са намерили 453 души, а 6075 са пострадали.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини