Цвета Караянчева:Ще се борим за два мандата в Кърджалийско, основен противник е ДПС

Цвета Караянчева

ГЕРБ ще се бори за два мандата от пет възможни в Девети кърджалийски многомандатен район. Основен противник ще е ДПС. Не очакваме от Движението да подарят отново 3000 гласа на БСП и Багдасаров, така,че шансове за левицата няма. Това заяви пред журналисти областният координатор на герберите в Кърджали Цвета Караянчева. Тя посочи, че в листата на партията има доказани професионалисти, което давало шанс за втори мандат.П ризовавам да оставим на страна черния пиар и да направим една еврпопейска кампания в Кърджали, каза още Караянчева.

Тя бе категорична , че между герберите и ДПС както на местно , така и на национално ниво няма договорки,намя и да има. В Кърджалийско витае страх от Движението. Много трябва да поработим сред хората за да го преодолеем, подчерта Караянчева.

Тя отхвърли твърденията, че има отлив от партията сред актива. Напротив има постъпки на много нови привърженици за членове. В седемте общини структурите работят много добре. Очакваме значително по-висок резултат от 2009 г., отбеляза областния координатор на ГЕРБ.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Na
    nabora
    0 0
    18:13, 31 авг 2014
    Ами тогава нека пачите да ви мачкат и да ва згадат пък комунягите да ви гледат сеира и после да ми ревете.

Още новини

Последни новини