Бивш журналист оглави листата на АБВ в Кърджали, ексгубернатор-последен

Бившият журналист е спец по младежката проблематика Трендафил Величков е водач на листата на политическа партия АБВ в Кърджали. Той е бил подкрепен от централното ръководство без проблеми. Величков е на 34 години, родом от Пазарджик. Журналист по образование.Член на Съюза на българските журналисти. Занимава се с медиен и рекламен бизнес Разработвал е проблеми на младежката политика на национално ниво. Автор на частта за младите хора в програмата на АБВ.

Последен десети в листата е доаенът на местната организация на АБВ ексгубернаторът Ангел Коджаманов.

Втори в листата е адвокатката Венелина Милушева, трети Симеон Симеонов, специалист по изготвяне на европроекти, четвърта е доц.Дора Щерева,два мандата зам шеф на учителския институт, пети е Стефан Ангелов, бивш шеф та ОД на МВР, шеста е Антоанета Гарева, младежки активист на формацията, седми е адвокат Димитър Шереметев, бивш шеф на ОД на МВР, осми е инж.Кирчо Павлов, бивш шеф на „Гражданска защита“, девети е инж.Слав Георгиев IT-специалист.

Съчетахме младежката енергия с опита. Повечето номинирани в листата не са били изкушенти от политиката, подчерта пред журналисти Ангел Коджаманов. Според Трендафил Величков ръководството на партията гледа с голямо внимание на Кърджалийския регион. Това е защото една партия смята,че този регион традиционно й е отреден.

Георги Кулов 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини