7 уникални места за релакс в интернет

Толкова много неща се случват в ежедневието ни, които могат да ни доведат до стрес, че трябва по-често да се замисляме и търсим начини как да се справяме с натрупаната негативна енергия. Възможности разбира се не липсват, но какво правите когато сте заети на компютъра си и нямате почти никакво време за губене?

Ако този въпрос бъде зададен на специалист по здравословно хранене, той на мига ще ви препоръча да консумирате повече белтъчини рано сутрин на закуска, което ще помогне на организма ви да „овладее“ нивата на адреналин през деня, които са главните „виновници“ за стреса, с последствията от който не можем да се справим.

Защо да се занимаваме обаче с хранителни диети, когато технологиите са станали толкова „способни“ в справянето с различни житейски ситуации. В такива моменти интернет може да ви помогне. Ако мислите, че сте изпаднали в стресова ситуация, значи се нуждаете от информацията на PC Mag за 7 места в Интернет, където може да релаксирате.

Анализаторите от медията са открили сайтовете, които са създадени с цел да ви помогнат да постигнете вътрешен мир. Ако имате нужда от бърза, но ефективна релаксация погледнете списъка и дано успеете да се успокоите.

1.  Calm

Calm може да ви помогне да постигнете пълен вътрешен покой благодарение на омагьосващата музика и снимки. Освен това може да се ползвате и безплатното Calm приложение за iOS.
 
2. Get Relaxed

GetRelaxed ще ви помогне да намалите нивото на стреса и да се отпуснете докато се наслаждавате на красиви природни карти и слушате магически звуци.
 
3. LoungeV Studio

Тези, които не се задоволяват с това да гледат неподвижни изображения, могат да опитат да релаксират докато гледам видеоклипове. LoungeV Studio предлага релаксиращи видеоклипове в HD качество, на които може да се насладите безплатно.
 
4. A Soft Murmur

Това е един лесен за използване сайт, който ви позволява да създавате свой собствен микс от шумове – гръмотевична буря, дъжд, птички и така нататък. Ако желаете, можете да споделите вашия микс с близките или приятелите си в Facebook, Twitter или Google.
 
5. Nature Sounds For Me

Това е още едно невероятно място в Интернет, където сами може да смесвате различни звуци и музика и да контролирате силата на звука. Резултатите може да са много вълнуващи, така че не пропускайте да посетите този сайт и да пробвате уменията си.
 
6. Soundrown

Помогнете на тялото си да се отпусне като изберете някой от звуците предложени на сайта. Продължителността им трае 30 минути, което е повече от достатъчно да се отпуснете и загърбите лошите мисли.

7. Raining.Fm

Има хора, които се успокояват от шума на дъжда. За всички които искат да ‘измият‘ лошите мисли и чувства по този начин сайта Raining.Fm е за тях. Може да ползвате и едно от приложенията, налични за  iOS и Android.

Източник: b2bnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини