Трима спипани да карат без книжка, единия пиян

Според информация на регионалния пресцентър на МВР Кърджали, трима са установени да управляват без книжка, като единия от тях е били пият.  

В полицейското управление в Крумовград се извършва проверка срещу двама, шофирали без свидетелства за правоуправление. А.А./54/ управлявал колесен трактор в землището на село Пашинци. При проверка било установено, че водачът не е правоспособен и веднъж вече е бил наказван по административен ред за същото деяние. В село Черничево А.А./39/ се движил с лек автомобил “Опел”, без да притежава шофьорска книжка, като вече  е бил наказван по административен ред за същото деяние.

Бързо производство е започнато в управлението на полицията в Крумовград срещу Ц.И./31/, който управлявал автомобил, без да има това право и след употреба на алкохол. Мъжът бил проверен снощи около 17,30 часа в село Рогач. Пред полицаите той не представил свидетелство за правоуправление, а след извършена справка станало ясно, че не притежава такова. Тестът за алкохол отчел 1,51 промила, след което шофьорът отказал да даде кръвна проба за химически анализ. Задържан е в полицейското управление.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини