„Мацки” свалят местни „гларуси” по басейните край Кърджали

Малки свалки

Тукашни и гастролиращи „мацки” свалят местните „гларуси” по басейните край Кърджали, установи Кърджали бг вести. Макар далеч от морето двойки девойки изкусяват тукашните ергени. Заради липса на заведения около басейна , комплекс „Арпезос” отдавна е изоставен. За сметка на това показването и полюшването на прелести се е прехвърлило по басейните в зоните за отдих край града. Първоначално самките навестяваха басейна на комплекс”Главатарски хан”. Сега обаче хит е „Рока”в Главатарци. Те пристигат със собствени коли или таксита. Изтягат се на шезлонгите ,поръчват фрешове и гледат с премрежен поглед. По масите се дислоцират местните „гларуси”.Общуват шумно помежду си, както на майчин така и на официален език. Някои се престрашават,показват мускули. Други предпочитат да вдигат пръски около себе си, скачайки във водата. Дори има такива, които демонстрират , че могат да издържат дълго под вода,както в детската градина.

Има и „мацки” които предпочитат свалките да не са на толкова оживено място. Избират хотел „Язовир Кърджали” край Енчец. Тук е и по евтино, а и младежите са по предпазливи.

Улегналите гларуси на Кърджали отмарят в комплекс „България” на Хасковските минерални бани. Там те водят млади девойки, далеч от очите на половинките си. Дори и да се засекат с някой познат важи принципът „И да ме видиш пак ще отричам.”

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини