Wico C1: китайски смартфон-рекордьор тънък 5.5 мм с 5.5-инчов дисплей и 3050 mAh батерия

Младата китайска компания Wico подготвя своя нов смартфон С1 с рекордни технически параметри. Тенденция в създаване на свръхтънки смартфони зададе Gionee Elife S5.5 с корпус тънък 5,5 милиметра. Трендът се запазва, понеже очакваме нов Gionee с дебелина едва 5 милиметра.

Стартъпът Wico явно удачно ще се включи в тази надпревара със своя интелигентен телефон C1, който предлага съчетание от изключително тънък корпус и акумулаторна батерия с голям капацитет.
Според предварителни данни, Wico C1 ще е оборудван с 5,5-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, а корпусът на устройството ще е тънък едва 5.5 милиметра. Към настоящия момент това съчетание е абсолютен рекорд сред смартфоните с подобен и дори по-малък диагонал на екрана. Външният вид на практика напълно копира дизайна на южнокорейския флагман LG G3.

Слабост на всички представени досега на пазара устройствата с подобна дебелина е акумулаторната батерия с малък капацитет, който почти никога не превишава 2000 mAh. Wico C1 явно ще бъде изключение от правилото, понеже ще разполага с акумулаторна батерия с капацитет 3050 mAh. Цената на този много интересен смартфон не е обявена, но навярно ще бъде публикувана съвсем скоро.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини