Чаровните деца на Кърджали излизат на подиума на красотата на 2 август

Светла Димитрова

На 2 август в Дома на културата от 18 часа ще се проведе конкурс за Мини крал и Мини кралица на  Кърджали.В него се допускат да участват деца и младежи от 2 до 17 години.На предварителните кастинги в читалище „Обединение 1913” се явиха повече от 80 момичета и момчета.

Традицията за въвеждането на подрастващите кърджалийци в тайните  на конкурсите  за красота и мода се възражда от модна агенция „Еонас”/Вечност/.Агенцията работи към читалище „Обединение 2013” и от 15 години обучава в модното изкуство манекени от 4 до 18 години.Красивите принцове  и принцеси  на Кърджали придобиват умения, както да се изявават на модния подиум,така и в конкурси за красота.Модна агенция направи кастинги за  млади манекени и фотомодели в читалището през изминалите  събота и неделя.Фотосесиите са тази сряда от 18 часа.Една от първите записани е красавица на две години и осем месеца.

  Модна агенция „Еонас” е обучила досега над 400  деца.Още при първите конкурси са се явили близо триста желаещи.Има изяви в театъра,Дома на културата,Младежкия дом в Кърджали.Една от първите възпитанички е водещата в телевизия "Планета" Галя Димитрова.Тази година една от изявите на агенцията бе конкурсът „Мис малка русалка”,който се проведе в елитен морски курорт.

   Двигател на фирмата е кърджалийката Светла Димитрова.Тя самата е участвала в много конкурси за красота.Била е и два пъти „Мис Кърджали”.Работила е с големи модни агенции.

  В Кърджали расте красиво поколение деца и младежи. Искаме да им дадем шанс да открият себе си. Съзнаваме репутацията,която създадоха през последните години някои модни агенции.Затова работата ни ще бъде тясно обвързана с родителите. Те ще следят всяка стъпка на своите деца. Това каза за Кърджали бг вести Светла Димитрова.Тя подчерта,че много държи на доверието между агенцията и родителите.Според нея е необходим и специален подход към децата и младежите за да се чувстват пълноценни на подиума и пред фотоапаратите.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини