Майка позна човека, на когото присадили сърцето на сина й

По необясними причини жена разпознала по гласа и външния вид човек, на когото преди години присадили сърцето  на сина й.

Синът на Фреда Картър Джон починал през 2006 година от рак на мозъка. Семейството взело решение да дари органите на 33-годишния си син. Сърцето на Джон било присадено на младеж на име Скот. Според правилата във Великобритания медиците нямат право да дават информация за реципиентите на органа, пише Dailу Mail.

Необяснимото се случило няколко години по-късно, когато Фреда Картър посетила събиране, посветено на паметта на донорите. По време на събитието се изказал Скот Рудерфорд и жената разбрала, че именно у него бие сърцето на сина ѝ.

„Обърнах се към мъжа си и му казах, че у него е сърцето на нашия син. Нещо се случи в мен, не зная какво. Просто знаех, че е той”, разказва Фрида.

След края на събранието семейството разказало подозренията си на Скот, който се съгласил да уточни данните в болницата, където е станала трансплантацията. Информацията потвърдила усещането на майката.

Самият Скот определя случилото се като чудо: „Беше като във филм, казва младият човек.”

Сега двете семейства са започнали да общуват и се стремят да се опознаят.


 

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини