Формата на бюста разкрива каква е жената в леглото

Портокал или лимон?

Представителките на нежния пол, които крият в деколтето си гърди с формата на лимони, са истински тигрици в леглото. Те са енергични, обожават да се смеят и са пълни с живот. Красавиците, които носят в пазвата си два пъпеша, пък изобщо не са за препоръчване.

Щедро надарените дами изобщо не обичат креватните занимания. Те предпочитат мъжете да се възхищават на даденостите им, но не и да ги разсъбличат. Жени с гърди като два узрели ананаса пък са интелигентни и често гонят успехи в кариерата. Те са изключително верни на партньора си и рядко се отклоняват от правия път.

Ако от фланелката на една дама се подават два закръглени портокала, това означава, че тя е уверена и знае точно какво и кого иска в живота си. Тези жени не излизат с един мъж само заради секса, а обичат дългите разговори и романтичните изненади.

Красавиците, които крият под сутиена грейпфрути и изненадват половинките със секси и плътни гърди, не се славят като палави любовници. Тези жени изглеждат еротично, но всъщност са срамежливи и доста "кисели" в секса.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини