Двама полицаи пребиха семейство

Двама полицаи пребиха семейство в Български извор, съобщи TV7. Столичното семейство и техни колеги отивали на тиймбилдинг. Те спрели за кратка почивка в Български извор. Тогава на паркинга дошло едно такси и един автомобил със затъмнени стъкла, като втората кола потеглила назад и ударила 6-годишно дете. Бащата и друг мъж едва успели да извадят детето изпод бронята на автомобила."С последни сили успях да освободя детето", разказа Драгомир Арнаудов. "Автомобилът спря, след като започнахме да го блъскаме, тогава излезе шофьорът", разказа мъжът.

На въпрос не вижда ли какво е направил, шофьорът реагирал арогантно и агресивно. "Не ме интересува какво е станало, ми каза и ме удари през лицето", разказа пострадалата Мариела Василева. Тогава синът й застанал пред нея, но също отнесъл шамарите.

Биячите не се отказали, продължили да бълват заплахи и крещели, че ще сменят физиономиите на семействата. Впоследствие след разпит в полицията се установило, че нападателите са полицаи. Единият е местен, а другият - от Търновско.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини