Двама братя и приятелките им са загиналите в тежката катастрофа

Смъртта на четиримата студенти в София братята Димитър и Станислав Тегови и приятелките им Траянка и Стефка парализира Петрич в съботата преди Великден. Градът сякаш онемя. Димитър и Траянка от село Яворница стягали сватба в началото на юни, били безкрайно щастливи. Две и повече години били приятели, заедно учили във София. Там отишъл и по-малкият брат Станислав. Според петричани скоро починал баща им и те често се прибирали в родния град, за да не оставят майка си сама за празниците.
Затова бързали да се приберат в Петрич. В село Яворница всички познават Траянка и Стефка, като чудесни момичета. Траянка също е студентка в лесотехническия университет.

Трагедия, голяма трагедия, коментират петричани, сякаш времето от вчера показва какво ще се случи, като е заваляло та не спира, сякаш природата плаче за тези деца. Вместо сватба, погребения, ужас, коментира за Struma.com съседка на Траянка от село Яворница. Скоро си била на село и с гордост показвала годежния си пръстен от Димитър, щастливи бяха децата, много щастливи, през сълзи говореше жената.

Полицията е категорична, че причина за инцидента е несъобразена скорост, колата на младежите поднесла на мокрия асфалт и се обърнала, така, че ги смазала.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини