"Игрите на глада: Възпламеняване" е най-добрият филм на MTV

"Игрите на глада: Възпламеняване" стана филм на годината, а Дженифър Уорънс и Джош Хъчърсън получиха награди за най-добри актьори на филмовите награди на MTV.

Джаред Лето получи поредното си отличие за ролята си на ХИВ-позитивен в "Клубът на купувачите от Далас". Той отнесе у дома наградата за най-добра трансформация на екрана. Най-добрият комедиен актьор е Джона Хил за "Вълкът от Уолстрийт", а Зак Ефрон бе отличен за най-добро изпълнение без тениска. Марк Уолбърг получи наградата на поколенията.

Най-добрият злодей се оказа Мила Кунис в "Оз: Великият и могъщият". Най-добрият музикален момент е на Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen и Craig Robinson за Everybody in This is the End.

Любим герой стана Шайлийн Удли за ролята си на Беатрис "Трис" в "Дивергенти".

Джош Хъчърсън не пропусна да почете паметта на Филип Сиймор Хофман, който изигра Плутарх в "Игрите на глада: Възпламеняване". "Зная, че ако Филип беше тук, щеше да каже, че това е много готино. Да го имаме в нашите филми е едно от най-готините неща в света. Той е един от актьорите, на които съм се възхищавал през целия си живот. Тази награда е и за него", каза Хъчърсън, когато заедно със Сам Клафлин получи наградата за филм на годината.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини