В очакване на "Круд 2"

Семейната 3D-анимация “Круд” се превърна в изненадващ бокс офис не само в Съединените щати, но и в България. Общите световни приходи на продукцията надвишиха сумата от половин милиард долара и още преди да приключи похода й по киноекраните от компанията DreamWorks Animation разкриха, че ще направят директно продължение.

Нова информация за продължението на “Круд” и третата част на “Съкровището”Работата по сценария на предстоящия “Круд 2” започна през есента на 2013-та година и по същото време беше оповестена новината, че Никълъс Кейдж, Райън Рейнълдс и Ема Стоун отново ще дадат гласовете си на главните герои.

Създателите на първата част Крис Сандърс и Кърк Демико се съгласиха да работят и по продължението, в което според първоначалното информация от студиото ще присъстват много вече съществуващи персонажи, които по една или друга причина не са могли да бъдат представени в първата част.

Бюджетът за “Круд 2” се равнява на около 150 милиона долара, а Никълъс Кейдж за втори път ще озвучи патриарха на праисторическото семейство Круд, Груг. В продължение на няколко месеца не се знаеше дали актьорите вече са започнали да работят по продукцията, но по време на новo интервю за предстоящия си независим филм “Джо”, Кейдж разкри, че сценария все още се пише и озвучаването на героите ще започне едва през 2015-та година.

Кейдж: “Мога да потвърдя, че ще започнем да работим по “Круд 2” през следващата година. Харесвам първата част и ми харесва процеса на работа по тези филми. Работиш в една стая и разчиташ основно на въображението си за да дадеш живот на тези герои. Това е страхотен начин да останеш във форма като актьор.”

Имайки предвид казаното от Кейдж очакванията са, че продължението на “Круд” ще тръгне по кината в целия свят през 2016-та година.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини