Мерцедес торпилира къща във "Веселчане"

Мерцедес се заби с бясна скорост в къща в кърджалийския квартал „Веселчане". Автомобилът излетял от главния път Кърджали - Момчилград, прелетял около 15 метра, отнесъл оградата, изорал градинката, счупил металната конструкция на асмата и се стоварил върху стената на къщата.

Водачът на колата - истинска торбила, бил с 2,34 промила алкохол в кръвта според местната полиция.

„Дойде откъм града. Движеше се с висока скорост, може би с около 120 км/час, ако не и повече. Помислихме, че е поредният автохулиган, който ще гони рекорд по пътя за Момчилград. Пред завод „Орфей" колата започна да слаломира. Точно на пресечката за кв. „Гледка" колата тръгна към къщата и се заби като торпедо под навеса", разказват очевидци.

В къщата в момента нямало хора и зверският удар се разминал без жертви и пострадали. Стопанинът дошъл след катастрофата.

„Беше пиян. Вероятно се е движел с висока скорост и малко със закъснение е осъзнал, че не живее в Момчилград, а в Кърджали и че трябва да завие наляво. Откараха го в Спешното", разказат още очевидците на инцидента.

Екипи на полицията отцепиха района, в акцията се включиха и спасители от „Противопожарна безопасност и защита на населението".

Източник: http://www.vsekiden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини