Корман Исмаилов очаква удари под кръста от ДПС за евровота

Корман Исмаилов

   Грешките на днешното ръководство на ДПС се разбират от правителството на Република Турция. Затова то се дистанцира от политиката и личностите в Движението за права и свободи. Това заяви в навечерието на местните избори в южната ни съседка председателят на Народната партия „Свобода и достойнство” Корман Исмаилов пред Кърджали бг вести. Той каза,че водената от него политическа  формация е най-голямата заплаха за интересите на ДПС в смесените райони. Затова и преди евровота те очакват множество удари под кръста. Тези удари ще бъдат в пряк и преносен смисъл каза Корман Исмаилов.

 Лидерът на НПСД  посочи,че вкарването на преференции при гласуването е било саботирано от управляващите от БСП и ДПС. Те се страхуват от всичко,което може да накърни тяхната подредба на партийните листи.Въпреки това за евровота те са се съгласили под натиска на гражданите.

Корман Исмаилов е на четвърто място в листата за евродепутати на Реформаторския блок.Той се надява на преференциалното гласуване,което да го изтласка на избираема позиция.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини