На какво мирише успехът

Успехът има сладка миризма, когато го носи жена. За мъжете е характерен мускусен мирис с нотки на пикантен черен пипер, което гарантира сигурен комплимент., предава "Daily Mail”.

200 от "най-изтънчените носове" преразгледаха повече от 100 предложения за индивидуални миризми, за да намерят най-подходящата, която може да стане символ на успеха.

Изненадващо, скъпи дизайнерски аромати са по-скоро пренебрегнати в полза на пачули – популярна миризма, която се свързва с успешната жена и преуспелият мъж.

В допълнение трябва да се каже, че не е достатъчно да се "носи" тази миризма, защото тя стои на всеки човек по различен начин, което се отнася и за двата пола.

Мъжете, които искат да миришат на успех, трябва да комбинират нотки на пачули с пикантни и мускусни аромати като сандалово дърво и пикантен черен пипер.

Успехът при жените в по-сладък. Пачулито трябва да бъде примесено с флорални нотки, тропически плодове и други сладки добавки.

Идеята да се открие как "ухае успехът" не е нещо ново, но за първи път може да се "бутилира", според директора на агенцията за проучване на пазара Джейн Рудлинг.

Източник: inews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини