Motorola пуска бюджетния смартфон Moto G (видео)

Само две седмици след като Motorola обяви старта на проучването на първия модулен смартфон, сега американската компания пуска ново попълнение в портфолиото си в лицето на Moto G.

Новият смартфон от Motorola ще е предназначен както за по-младите потребители, така и за хората с по-ограничен бюджет, които не искат да правят компромис с качеството. Moto G предлага повечето от характеристиките на скъпите смартфони, само че неговата цена е много по-достъпна – в САЩ устройството ще се предлага за 200 долара без договор.

Младежкият смартфон разполага с 4,5-инчов дисплей с резолюция 720 пиксела и закалено стъкло Gorilla Glass. На лице е четириядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1.2GHz, допълнен от 1GB RAM. Вградената памет е 8GB и 16GB. Moto G разполага със сменяеми задни панели, което позволява лесна персонализация, тъй като отделно ще се продават 19 допълнителни панели и калъфи. Смартфонът работи с операционната система Android 4.3 с очакван ъпдейт до Android 4.4 през следващата година. 

Продажбите започват в Бразилия и Англия и избрани европейски страни (в Германия Moto G ще струва 169 и 199 евро), но по-късно ще достигне и до други страни от Европа, вероятно и България.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини