ФБР призна съществуването на извънземните

Признаването за съществуването на извънземните от ФБР стана чрез разсекретения от Федералното бюро за разследвания документ, в който се описва казус свързан с катастрофирали през 1947 година извънземни кораби или така наречените „летящи чинии”.

От документа става ясно, че  в пустинята близо до Розуел, Ню Мексико през 1947 година  са открити три извънземни летящи кораба. Вероятната причина за катастрофата била объркване в навигацията на извънземните машини поради влиянието на наземните радари.

В официалната си версия от 1947 година обаче, ФБР обявява че на това място се е разбил аеростат. В разсекретения от ФБР документ се описват подробно летящите чинии и съществата, намерени в тях. Космическите кораби са били три на брой, направени от неземни материали, непознати до днес за учените на Земята, а технологията чрез която са се задвижвали летящите машини също е  непозната за човечеството и си остава все още неразгадана. Вътре в корабите са били открити останки на хуманоидни същества , които са с височина около един метър, облечени в сребристи облекла от непозната материя.

И така, ФБР официално призна, че има извънземни, които посещават нашата планета!

Интересно е обаче да ви запознаем с една сравнително нова теория за извънземните, която все повече привлича вниманието на учените и все повече изследвания и проучвания се насочват към нея, а именно, че извънземните всъщност не са никакви извънземни, а хора от бъдещето, които пристигат в нашето време с машини на времето, за да правят различни проучвания свързани с историята на човечеството. Не трябва да ни учудват и различията във външния вид, защото научно вече е доказано, че хората ще се променят визуално с времето.

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини