Ал Бано и Ромина Пауър се събират на сцената

Легендарният италиански дует Ал Бано и Ромина Пауър се събират отново след 19 години творческа раздяла, съобщава в. "Кориере дела сера".

Бившите съпрузи, които имат заедно четири деца, ще изнесат първия си съвместен концерт от две десетилетя насам тази есен. За място на изявата те са избрали Москва, където ще пеят на 17 и 18 октомври.

След личната и творческа раздяла с Ромина, която впрочем е дъщеря на голямата холивудска звезда от 50-те Тайрън Пауър, Ал Бано се обвърза с Лоредана Лечизо, която му роди две деца. Впоследствие двамата също се разделиха.

През последните 19 години Ал Бано и Ромина Пауър си размениха доста обвинения, основно заради безследно изчезналата им дъщеря.

През януари 1994 г. Иления Каризи изчезна мистериозно в Ню Орлиънс. Певецът по-късно написа книга, в която твърди, че тя не е била отвлечена, каквато е била официалната версия, а се е удавила в момент, когато била силно дрогирана. Преди това е имала опит за самоубийство.

Противно на бившия си съпруг Ромина вярва, че детето й е живо: "Знам, че е някъде по света и никога не съм спирала да се моля", сподели преди 2 г. пред германска телевизия бившата половинка от обичаното дуо.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини