Ужас! Духове се заселили в къщата на баба Ванга

Местността, в която се намират къщата и църквата на пророчицата Ванга, от доста време била център на необичайни явления. Хора са чували там гласа на Ванга.

Изворната вода в двора лекувала безплодие, безсъние и куп други неверни болести. Нощем пък над къщата се издигала тайнствена светлина и се чували различни гласове. Чували се и тайнствени гласове, стонове и плач.

Според легенда, която се носела сред местните, преди 58 години там паднал самолет. Той бил израелски с пътници на борда, но нашата отбрана го засекла като вражески, нямала сведения за полета и го свалила. Машината паднала и се разбила, а всички пътници, заедно с екипажа, загинали. Ванга знаела за инцидента, но мълчала, защото не й позволявали да говори. Тя обаче си говорела с духовете на загиналите и ги успокоявала. Когато си заминала от този свят, душите на непогребаните останали самотни и нощем плачели за близките си.

Говори се, че духът на самата Ванга не намерил покой и често слизал на земята в Рупите и търсел хора, на които не успял да помогне приживе, или такива, които все още търсят надежда от пророчицата. По светли празници духовете не плачели, а пеели и църквата в потайна доба се обагряла в хиляди малки светлинки. Според местните тогава се събирали душите на всички спасени от Ванга хора и танцували в знак на благодарност.

За 2013 г. баба Ванга предрекла, че времето на змиите ще бъде тежко за всички хора. Всички трябва да бъдат особено внимателни, защото ще се появят доста изненадващи и неприятни промени и ситуации. Може да има войни, но всичко зависи от нас хората, защото хората правят държавите. Пророчицата  отрежда особена роля в духовно отношение на Русия, която ще се издигне на много по-високо духовно ниво.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини