Джъстин Тимбърлейк посвети видеото на "Mirrors" на баба си и дядо си

`Mirrors` е #1 в iTunes в 8 държави включително Великобритания и Германия, и в Top 5 на още 32 страни… На Острова песента е и #1 в официалния сингъл чарт за 3-та поредна седмица и #1 в еърплей класацията, в Германия е на #2 място тази седмица в официалния сингъл чарт и на #3 място в еърплей класацията.

Вече е факт и новото видео на Justin Timberlake - "Mirrors"! Песента е втори сингъл от новия албум на звездата „The 20/20 Experience”, а видеото се появява само ден след излизането на албума.

Режисьор на видеото е Флория Сигизмонди (David Bowie - The Stars (Are Out Tonight), P!nk - Try). Джъстин Тимбърлейк посвещава видеото на баба си и и дядо си, и тяхната 63-годишна връзка.

Какво повече да искаме? Засега видеото е недостъпно за нашия регион по VEVO. Обаче пристигна в ТВ "Аида-Хасково" право от  Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Телевизията се оказа по-бърза от ot Youtube в този конктретен случай. Затова видеото тук е едно от многото Live изпълнения - по SNL. Защо точно то? Заради бенда и баквокалите, които си струва се видят, много даже си струва. Джъстин също не е за изпускане.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини