Асеновград влезе в Google Street View

Преди точно 1 година автомобил на Google обиколи и снима улиците в Асеновград. Кадрите вече са част от Street View, с чиято помощ могат да се правят турове из дадено населено място.

Американският гигант Google пусна Асеновград и други 70 български градове в интернет приложението Google Street View. Изображенията вече са налични в Street View секцията на Google Maps.

Street View е популярна функция, която позволява на потребителите да изследват и навигират виртуално чрез панорамни триизмерни изображения. Street View е на разположение и за мобилни устройства. 

Компанията уверява, че е предприела сериозни мерки, за да защити неприкосновеността на личния живот, като същевременно ще позволи на всички потребители да се възползват от тази функция. Както при всички Street View изображения, преди публикуването Google замъглява лицата на заснетите хора и регистрационните номера на автомобилите. 

Потребителите могат да докладват кадри за отстраняване чрез натискане на бутона "докладване на проблем" в долния ляв ъгъл на изображението. Оттук те попълват кратък формуляр, в който показват точния кадър, който да бъде премахнат.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини