Първо място за клип на ОУ „Никола Йонков Вапцаров” с.Рани лист

Клипът „Моята Коледа” на ОУ „Никола Йонков Вапцаров” с.Рани лист завоюва първо място в Международния конкурс „Коледа с нас” на Детската интернет телевизия „Аз мога. Аз знам”.
Видеоматерилът на нашите деца се пребори за престижното отличие сред още четиридесет номинирани видеоклипа от страната и чужбина, селектирани от осемчленно жури с председател Светлозар Момчилов - главен редактор на в. "България СЕГА", изпълнителен директор на BG7 TV & BG7 Radio, Чикаго , САЩ.
Възпитаниците от училището в село Рани лист, начален курс, се представиха с видеоклип заснет и монтиран от г-жа Валентина Петлешкова, а участниците бяха подготвени от своите учители в начален етап – Донка Андреева, Гюлджан Халит, Златка Христова, Шефат Алиосман.
Конкурсът се проведе за втора поредна година и в него със свои клипове на коледни тържества участваха деца от детски градини и ученици от първи до четвърти клас от страната и чужбина.
Наградите бяха връчени на 16 февруари в Двореца на децата в столицата, а престижното отличие амбицира всички учители и ученици в СОУ „Н. Вапцаров” с. Рани лист за нови участия и по-високи успехи.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини