Съд разреши забранена любов между миньор и бременна ученичка

Съдия Иван Димитров от Дупнишкия районен съд разреши на миньора от Бобов дол Методи Вражев да се ожени за 16-годишно момиче от дома за изоставени деца „Олга Стоянова”, бременно във втория месец, пише вестник “Вяра” в днешния си брой.

Това стана на закрито заседание вчера в Дупнишкия районен съд, където двамата влюбени признаха открито, че се обичат и искат да сключат брак. В подкрепа на двамата се обяви и свекървата, която призна, че цял живот е чакала този миг.
Производството е образувано по молба на влюбеното момиче А.Г. от Кюстендил, израснало под грижите на социални работници. Молителката А.И.Г. се явява лично и очарова съдията с искрена изповед за любовта:
„С Методи сме от доста време заедно и имаме интимна връзка. Привързани сме един към друг и искаме да продължим да живеем заедно. Малко се притеснявам от новите отговорности, но ще свикна. С Методи чакаме дете. Бременността ми е втори месец. След като се омъжа за Методи, ще живея у тях. Родителите му знаят за нашата връзка, приемат ме добре. Познаваме се отдавна, защото аз ходя у тях често. Методи работи в мината и мисля, че има финансова възможност да издържа семейството ни. Няма какво друго да добавя”.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини