Кметът на Смолян бесен-ЕВН подават лъжливи справки

Кметът Мелемов упражни правото си на глас за референдума в 18 часа в секцията в Младежкия дом в Смолян
 

Кметът на община Смолян Николай Мелемов е поискал писмена справка от електроразпределителното дружество, което обслужва региона на Смолян и областта.

Градоначалникът е настоял за официално писмо заради проблемите с електрозахранването в населените места в общината. Информацията за прекъснато електрозахранване и проблеми с тока, която е постъпвала при дежурния в местната администрация и тази подавана от дружеството, се е разминавала в пъти. Като пример Мелемов даде справката от събота, в която от EVN са посочили, че само три населени места са без ток,

Сигналите обаче, получени при общинския дежурен служител, касаели почти цялата община.

От електроразпределителното дружество обаче са отговорили на градоначалника, че са много ангажирани с отстраняване на повредите и нямат  време да му предоставят писмено исканата от него справка.   

В община Смолян основният проблем по време на провеждане на референдума беше свързан с липсата на ток в някои населени места. „Мога да заявя, че организацията беше на ниво. С почистването на пътищата до секционните  комисии бяха ангажирани освен „Титан Клинър“ и хора от временната заетост. Обстановката е нормална за зимните условия”, коментира още Мелемов.     

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини