Бебе хваща пръста на лекаря на излизане от утробата на майка си

Зашеметяваща снимка, на която е уловен мигът, когато новородено бебе излиза от утробата на майка си и улавя пръста на лекаря, се превърна в един от първите хитове в мрежата за 2013 година, пише "Дейли мейл".Гордите родители публикуваха уникалните кадри във фейсбук, за да ги споделят с близките и приятелите си. Алиша Аткинс от Глендейл, Аризона, роди дъщеричката си Невей с церазово сечение на 9 октомври. На раждането присъствал съпругът Ранди. Точно той успял да заснеме този вълнуващ миг, в който бебето се появява на бял свят за първи път и хваща пръстите на лекаря."Докторът ми викна: Ей, тя хвана пръста ми - разказа Ранди пред местните новини. - Така че аз само щракнах. Стана невероятна снимка."
Съпруга Алиша е професионален фотограф. Тя притежава студио за художествени и еротични снимки. На 26 декември тя пуснала във фейсбук снимката от раждането.
Към нея мама Алиша пише: "Това беше преди 10 седмици, когато раждах със цезарово сечение. В един момент дъщеричката ми протегна ръчичка от отворения корем и сграбчи д-р Сойер за пръста. Съпругът ми хвана този прекрасен момент. Наистина невероятно. Когато гледам тази снимка, ме побиват тръпки. Това е нещо, което се помни винаги."За нейна голяма изненада снимката наистина привлича вниманието на хората. В социалната мрежа има над 1800 харесвания, над 500 споделяния и 260 коментара. Голямата част са положителни отзиви за този интимен и специален момент, споделен от семейство Аткинс."Не мислехме, че ще има толкова положителни отзиви - казва Алиша. - Предполагахме, че ще има негативни коментари като "това е отвратително". Вместо това хорлата просто смятат, че това е най-хубавото нещо на света."Малката Невей се справя много добре и се радва на живота с родителите си и своите братя и сестри.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини