Селски първенец се урежда с ток в поледицата,съселяните му мръзнат

Кметът на Солище, Кърджалийско издейства за себе си електрозахранване, но не и за съселяните си.В Солище нямат ток от три дни. Батериите на мобилните телефони на хората са паднали от звънене на колцентъра на EVN, но от там положителен отговор на молбите им за възстановяване на електрозахранването няма. В същото време кметът живее в махала Неделино, където електрозахранването е възстановено. Има ток и в махала Кадънче, където се намира овцеферма на селския първенец. За това ни сигнализираха жители на Солище.

Л.К.сподели, че мръзнат вече трети ден. Имам аквариум с рибки, които са ми мили, колкото овцете на кмета, но те са обречени да загинат.

Проверка на Кърджали бг вести установи, че едва тази сутрин преди два часа е подаден сигнал до EVN за бедстващите в Солище. Едва преди час тромавата машина на компанията се задейства и екип тръгна към мястото на аварията.

За нас всички клиенти са еднакви, казаха от ЕVN за Кърджали бг вести. Те се извиниха , че в региона има много аварии и не могат да насмогнат на повикванията.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини