Изумително! Извънземни строили пирамиди в България

Най-голямата и най-старата пирамида в света не е в Египет, а на Балканите. Тя е на мястото, където е създадена първата богомилска държава, съобщи за "Бесове" водещият на окултното предаване "Последни дни" Асен Асенов.

"Огромната старинна забележителност се намира край град Високо в Босна. Експерти предполагат, че е строена от извънземни, тъй като е направена от материали, непознати на човечеството досега. Следи от идентични пирамиди са намерени и в България", твърди Асенов. "Преди седмици местността край град Високо, където е открита пирамидата, беше посетена от бургаска експедиция. 50 наши съграждани отидоха до археологически парк "Босненска долина на пирамидите", за да видят с очите си пирамидата на Слънцето, която е на 24 000 години. Тя е три пъти по-голяма от Хеопсовата пирамида", обясни Асенов. Открита е през 2005 г. от американския инженер-геолог и археолог Семир Османагич. Скрита под тонове пръст, тя е била пред очите на всички, но пръв Османагич вижда геометрия на хълма до селището Високо. Той е във формата на правилна четириъгълна пирамида.

"Неговото епохално археологическо откритие ще доведе до пренаписване на световната история", заяви Асенов. Загадката дали извънземни същества са забъркали съвършения бетон, кой точно е построил най-голямата пирамида в света и каква технология е използвал ще се разкрие тази събота и неделя.

Тогава в Бургас ще се проведе предколеден семинар, на който темата ще бъде обсъдена детайлно. Предполага се, че тогава ще се разкрият факти, които могат да променят човечеството завинаги.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини